
Υλικά:
- 120 γρ. ζάχαρη
- 125 γρ. αλεύρι
- 150 γρ. βούτυρο γάλακτος
- 3 αυγά
- 150 γρ. κουβερτούρα λιωμένη
Εκτέλεση:
- Σε ένα μίξερ χτυπάμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και τα αυγά.
- Μόλις αφρατέψουν προσθέτουμε το αλεύρι και την λιωμένη κουβερτούρα.
- Βουτυρώνουμε μικρά μπωλάκια πυρίμαχα και τα πασπαλίζουμε με αλεύρι, κουνώντας καλά και πετώντας το περίσσιο.
- Τα μοιράζουμε στα σκεύη και ψήνουμε στο φούρνο στον αέρα για 8-10 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Tip:
- Για να ρέει η σοκολάτα από μέσα από το σουφλέ θα πρέπει οι χρόνοι να είναι αυστηρά ακριβής. Όσο πιο πολύ τα αφήσουμε τόσο πιο σπογγώδες θα γίνουν.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου