Instagram
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014

Νηστίσιμος Κορμός σοκολάτας

  Διανύουμε την περίοδο της Σαρακοστής και εμείς προσπαθούμε να παραποιήσουμε μερικά από τα πιο λαχταριστά γλυκά κάνωντάς τα νηστίσιμα!
  Σήμερα έχουμε κορμό σοκολάτας αλλά νηστίσιμο..



Υλικά:

- 250 γρ μαργαρίνη
- 300 γρ ζάχαρη άχνη
- 250 γρ μπισκότα νηστίσιμα ( τύπου Digestive)
- 1/3 φλυτζ. κονιάκ
- 100 γρ κακάο







Εκτέλεση:

  •   Λιώνουμε την μαργαρίνη σε ένα μεγάλο μπωλ γυάλινο στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά.
  •   Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο και προσθέτουμε σπάζωντας τα τα μπισκότα Digestive.
  •  Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο το μίγμα και μετά το τοποθετούμε σε κυλινδρικό σχήμα σε χαρτί ψησίματος. Το τυλίγουμε καλά και το βάζουμε στο ψηγείο για 3-4 ώρες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου